Posao Hrvatska: Ovih 10 kompanija ima stalne otvorene oglase za posao

Inicijativna aplikacija za posao je interesantna kada nema konkretnih otvorenih oglasa za posao. Stoga ako tražite posao u Hrvatskoj vi možete napraviti inicijativu tražeći firme koje imaju otvoren kanal za stalno slanje aplikacija.

Ako šaljete aplikacije bez ikakvog konkretnog razloga vi učestvujete na tzv. „skrivenom tržištu rada“. Za izraz „skriveno tržište rada“ se smatra da je to drugi izbor za traženje posla ili opcija B, ali upravo suprotno od toga je tačno. Statistika nam govori da se 70% svih radnih mjesta dodjeljuje prije nego što su objavljeni oglasi za posao. Da bi dobili takve poslove, postoji samo jedna opcija, a to je da pošaljete CV i inicijativno pismo konkretnoj firmi u kojoj želite da radite.

Evo nekih firmi u Hrvatskoj koje imaju otvoren stalan kanal za regrutaciju radnika:

  1. Atlantic Grupa d.d.

Atlantic Grupa je hrvatska multinacionalna kompanija koja u svojem poslovanju objedinjuje proizvodnju, razvoj, prodaju i distribuciju robe široke potrošnje. Prisutna je na više od 40 tržišta diljem svijeta. Sigurni smo da će se ovdje naći adekvatno mjesto za vas.

  1. Infobip

Infobip je globalna IT i telekomunikacijska tvrtka koja pruža usluge mobilnih komunikacija u oblaku (cloud) za poslovne korisnike. Infobip je najveća hrvatska IT kompanija po broju zaposlenih. Komunikacija je na Engleskom jeziku i uz malo strpljenja, sigurno možete uspješno završiti cijeli proces aplikacije za posao.

  1. Vipnet

Vipnet uvijek traži studente u odjelu za korisničku analitiku i digitalno korisničko iskustvo! Pogledajte i prijavite se. Nadamo se da niste vječni student.

  1. Samsung Electronics Austria GmbH

Postanite dio tvrtke Samsung i omogućite uzlet svog potencijala. Ako vas i ne prime u Samsungu, vjerujte da Samsung dobro čuva svaku aplikaciju u svojoj bazi i uvijek vas može pozvati.

  1. SECURITAS HRVATSKA d.o.o.

Securitas je u stalnoj potrazi za novim zaposlenicima koji žele dijeliti vrijednosti Securitasa i vole pomagati drugima.

  1. HPB d.d.

Pozivamo stručnjake sa specifičnim radnim iskustvima i poslovnim vještinama stečenim u financijskim institucijama, osobe koje su tek završile svoje formalno obrazovanje te studente koji su zainteresirani za obavljanje stručne prakse u Banci da nam upute svoje otvorene molbe i životopise. Banka kontinuirano prati pristigle prijave te u slučaju otvaranja mogućnosti za zapošljavanje na određenim pozicijama kontaktira kandidate treženih profila.

  1. Zagrebačka banka d.d.

Neovisno o trenutačno otvorenim pozicijama, pozivamo vas da ispunite naš internetski upitnik! Tako automatski ulazite u bazu naših kandidata. Unaprijed vam zahvaljujemo te se radujemo što ćemo možda postati kolege!

  1. IBM HRVATSKA d.o.o.

IBM Hrvatska uvijek traži talente.

  1. Links d.o.o.

Links d.o.o. dinamična je tvrtka koja se kreće uzlaznom putanjom. Pogledajte.

  1. Rimac automobili

„Najveći su problem talenti koje bismo željeli zaposliti. Nema ih. Moramo ih privući izvana. Vrhunske stručnjake ne možete privući ni u tvrtke ni u državu s plaćom od 10.000 do 15.000 kuna. Hajde vi recite u Hrvatskoj da je to mala plaća, razapet će vas“, kazao je Mate Rimac na nedavno održanoj konferenciji HPB-a Strategije u vremenu disrupcije – nova pravila konkurentnosti (izvor: index.hr). Provjerite da li je to tačno.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *