Dajem otkaz! Kako si svom poslodavcu dao otkaz?

Nova godina je došla a sa njom sigurno I neke nove poslovne odluke. Iz nekih loših poslova jednostavno moraš izaći, a kako si dao otkaz možeš nam ovdje anonimno reći.

Sigurno si u jednom trenutku u životu bio u situaciji da je tvoj nivo frustracije na poslu postao ogroman, da nisi dovoljno uvažen, da radiš bezbroj prekovremenih sati I da imaš nisku platu,… Takođe si izgubio strah od privremene nezaposlenosti. Daješ otkaz! Samo se sigurno pitaš kako to napraviti?

To možeš napraviti npr. kao Joey La Neve De Francesco iz Rhode Islanda, koji je zbog izuzetno loših uslova u kojima je 3 godine radio izabrao spektakularan način da svome šefu da otkaz. Dao je otkaz sa živom muzičkom pratnjom. A možeš to učiniti I kao Homer Simpson.

Ponekad jednostavno ne može biti drugačije. Život je prekratak da bi bio nesrećan na pogrešnom poslu. Da li treba da ostanem ili da odem? Da li si već nekom poslodavcu dao otkaz? Da li je otkaz bio spektakularan kao što je uradio Joey, i da li je to bila ispravna odluka? Koja je bila poslednja kap koja je prelila čašu, reci nam anonimno na Kazoze-u.